Oversættelser Alle fordele med et oversætterbureau Amerikansk oversættelse Engelsk oversættelse Finsk oversættelse Fransk oversættelse Hollandsk oversættelse Islandsk oversættelse Italiensk oversættelse Kinesisk oversættelse Norsk oversættelse Polsk oversættelse Russisk oversættelse Spansk oversættelse Svensk oversættelse Tjekkisk oversættelse Tyrkisk oversættelse Tysk oversættelse

Dansk-fransk og fransk-dansk oversættelse - få et tilbud på fransk oversættelse allerede i dag!

30/3-2017

Professionel oversættelse fra dansk-fransk og fransk-dansk, engelsk-fransk, fransk-engelsk etc.

De fleste danskere kender Frankrig som et spændende ferieland. Men Frankrig er også et af Danmarks større eksportmarkeder, hvorfor dansk-fransk og fransk-dansk oversættelse kan være et vigtigt redskab i danske virksomheders kommunikation med aktører i det franske marked.

Målrettet kommunikation til det franske marked

Samhandlen mellem Danmark og Frankrig har været støt stigende i de senere år, og da franskmænd traditionelt værner meget om deres sprog, er det for danske virksomheder vigtigt at få udført oversættelse af vigtige dokumenter, marketingmaterialer og kontrakter til fransk for at sikre, at kommunikationen forløber gnidningsfrit virksomhederne imellem.

Udenrigsministeriet spår gode eksportmuligheder til Frankrig

Der bor mere end 60 millioner indbyggere i Frankrigs 26 regioner, og landet har igennem de senere år oplevet en god vækst, faldende inflation og øget beskæftigelse.

Det giver grobund for øget forbrug, og det danske Udenrigsministerium ser særligt muligheder for danske virksomheder inden for områder som vedvarende energi, farmaceutiske produkter, forsvarsmateriel, handicap- og ældresektoren m.fl.

Men for at kunne begå sig på det store franske marked er det vigtigt at gennemføre lokaliseringsprojekter, hvor eksempelvis den eksporterende virksomheds produktmaterialer oversættes fra dansk-fransk.

Det er typisk ikke en god idé at satse på engelsksproget materiale i det franske marked, og derfor må udgiften til en oversættelse fra dansk til fransk siges at være en ”selvfølge”.

Oversættelse fra dansk til fransk, fransk til dansk, engelsk til fransk, fransk til engelsk etc. leveres altid i høj kvalitet

Denker Media sidder parat, når din virksomhed har behov for at kommunikere klart og tydeligt med det franske marked.

Vi håndterer oversættelser inden for følgende sprogkombinationer:

  • Dansk-fransk
  • Fransk-dansk
  • Svensk-fransk
  • Fransk-svensk
  • Norsk-fransk
  • Fransk-norsk
  • Engelsk-fransk
  • Fransk-engelsk
  • Tysk-fransk
  • Fransk-tysk

Vi arbejder kun med statsautoriserede translatører og erfarne modersmålsoversættere, der har dokumenterede forudsætninger for at kunne udføre oversættelsen til vores kunders tilfredshed.

Få tilbud på dansk-fransk, fransk-dansk, norsk-fransk, engelsk-fransk eller fransk-engelsk oversættelse etc.

Når din virksomhed næste gang står med et behov for enten dansk-fransk, fransk-dansk, engelsk-fransk eller fransk-engelsk oversættelse, sidder vi klar hos Denker Media med et uforpligtende tilbud på løsning af oversættelsesopgaven.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på fransk oversættelse. 

Vi svarer oftest inden for 1 time og senest inden for 24 timer.


Hvis din virksomhed har behov for oversættelser til andre sprog, kan vi også løfte opgaven.
Læs mere om oversættelse til spansk eller oversættelse til italiensk.