Oversættelser Alle fordele med et oversætterbureau Amerikansk oversættelse Engelsk oversættelse Finsk oversættelse Fransk oversættelse Hollandsk oversættelse Islandsk oversættelse Italiensk oversættelse Kinesisk oversættelse Norsk oversættelse Polsk oversættelse Russisk oversættelse Spansk oversættelse Svensk oversættelse Tjekkisk oversættelse Tyrkisk oversættelse Tysk oversættelse

Dansk-norsk oversættelse og norsk-dansk oversættelse - få tilbud på norsk oversættelse i dag!

8/5-2017

Professionel oversættelse fra dansk-norsk og norsk-dansk, svensk-norsk, norsk-svensk, engelsk-norsk etc. 

Norge har igennem mange år været en naturlig samhandelspartner med Danmark på grund af de kulturelle bånd og geografiske nærhed. 
Og oversættelse mellem dansk-norsk og norsk-dansk er dog også noget nemmere end mellem mange andre sprog som følge af de mange sproglige ligheder.

Vores norske naboer klarer sig fortrinligt særligt inden for energisektoren, hvor Norge nyder godt af de høje verdenspriser på olie og gas.

I 2006 eksporterede danske virksomheder for mere end 30 milliarder kroner til Norge, og da der samtidig blot blev importeret for ca. 23 milliarder kroner, har Danmark en positiv handelsbalance i forhold til samhandlen mellem norske og danske virksomheder.

Er norsk og dansk ikke stort set ens?

Det er rigtigt nok, at vi har forholdsvis nemt ved at forstå henholdsvis norsk og dansk, men mundtligt er der store forskelle afhængig af, om vi taler med en nordmand fra Bergen, Oslo eller Trondheim.

Skriftligt er forskellene ikke store mellem dansk og norsk, men der er en række ord med anderledes betydning, end man lige forventer, og således kan det være vigtigt med korrekt dansk-norsk eller norsk-dansk oversættelse for at undgå meningsforstyrrelser i en tekst.

Dette kan særligt være tilfældet, hvis man har at gøre med juridiske eller tekniske dokumenter og lignende.

Oversættelser helt uden forvirring fra dansk til norsk, norsk til dansk, svensk til norsk, norsk til svensk, engelsk til norsk etc. 

Denker Media har arbejdet med dansk-norsk, norsk-dansk og svensk-norsk oversættelse for en lang række virksomheder, kommuner og institutioner med behov for at udtrykke sig klart på skrift.

Vores oversættere har et indgående kendskab til forskellighederne mellem blandt andet dansk og norsk, og vi kan således trygt garantere, at resultatet bliver en korrekt norsk oversættelse hver gang – og naturligvis leveret til aftalt tid.

Oversættelse mellem dansk, svensk, norsk, engelsk, 
tysk, fransk, italiensk etc.

Foruden oversættelser fra dansk til norsk og norsk til dansk håndterer vi også disse sprogkombinationer:

  • Svensk til norsk
  • Norsk til svensk
  • Engelsk til norsk
  • Norsk til engelsk
  • Tysk til norsk
  • Norsk til tysk
  • Fransk til norsk
  • Norsk til fransk

Hvis du søger en anden sprogkombination end ovennævnte, kan vi også også hjælpe med dette, idet vi oversætter til og fra alle sprog.

Grundig korrekturlæsning på norsk

Alle oversættelser til og fra norsk gennemgår altid en grundig korrektur.

Hvis du ikke har behov for norsk oversættelse, tilbyder vi også korrekturlæsning på norsk.

Korrekturlæsningen foretages af vores erfarne norske korrekturlæsere i samarbejde med  statsautoriserede translatører.

Hvis du ønsker at få mere at vide om vores norske korrekturlæsning, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Få et gratis tilbud på norsk oversættelse eller korrekturlæsning allerede i dag

Hos Denker Media sidder vi altid parat med et hurtigt og konkurrencedygtigt tilbud inden for norsk oversættelse af tekster, dokumenter, salgsmateriale, brochurer, manualer, kontrakter m.v.

Få et uforpligtende tilbud på norsk oversættelse.

Vi svarer inden for kort tid.