Oversættelser Alle fordele med et oversætterbureau Amerikansk oversættelse Engelsk oversættelse Finsk oversættelse Fransk oversættelse Hollandsk oversættelse Islandsk oversættelse Italiensk oversættelse Kinesisk oversættelse Norsk oversættelse Polsk oversættelse Russisk oversættelse Spansk oversættelse Svensk oversættelse Tjekkisk oversættelse Tyrkisk oversættelse Tysk oversættelse

Dansk-polsk og polsk-dansk oversættelse - få tilbud på polsk oversættelse allerede i dag!

8/5-2017

Kompetent oversættelse fra dansk-polsk og polsk-dansk, engelsk-polsk, polsk-engelsk etc.

Grundig og korrekt oversættelse af brochurer, kontrakter, produktblade m.v. fra dansk-polsk eller polsk-dansk er en vigtig forudsætning for samhandel med polske virksomheder.

Et af de nyeste EU-lande, Polen, er Danmarks vigtigste eksportmarked i Central- og Østeuropa. Landet har oplevet en betydelig vækst i de senere år og repræsenterer en spændende markedsmulighed for mange danske virksomheder.

Der er også en del danske virksomheder, som har outsourcet forskellige former for produktion til det lønmæssigt billigere Polen, og det er også blevet meget udbredt, at der importeres polsk arbejdskraft til Danmark eksempelvis inden for byggefagene.

Oversættelse til polsk - en sprogmæssig udfordring

Samhandel med Polen udgør en sprogmæssig udfordring for mange danske virksomheder, idet engelsk ikke er særligt udbredt uden for de større byer som Warszawa, Lodz og Krakow.

Mange kan dog kommunikere på tysk, men korrekt oversættelse fra dansk til polsk eller polsk til dansk er alligevel et væsentligt element i at opnå et succesfuldt samarbejde med polske virksomheder.

Det er særligt relevant med dansk-polsk og polsk-dansk oversættelse, når virksomheder ønsker at afsætte deres varer og/eller serviceydelser i det polske marked, eller hvis der skal indgås kontrakter, forhandleraftaler eller aftaler om produktion i Polen.

Vi har stor erfaring med oversættelse dansk til polsk, polsk til dansk, engelsk til polsk, polsk til engelsk etc.

Hos Denker Media har vi hjulpet en række danske virksomheder med henholdsvis dansk-polsk og polsk-dansk oversættelse.

Vi har arbejdet med oversættelse af en række forskelligartede tekster for virksomheder i flere brancher, og i alle vores opgaver lægger vi stor vægt på, at kvaliteten af vores polske oversættelser er i top.

Vores oversættere inden for dansk-polsk og polsk-dansk har alle en relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med flere års erfaring i at oversætte alt fra komplicerede kontrakter til farvestrålende produktbrochurer.

Vi kan hjælpe med følgende sprogkombinationer: 

  • Dansk-polsk  
  • Polsk-dansk
  • Svensk-polsk
  • Polsk-svensk
  • Norsk-polsk
  • Polsk-norsk
  • Engelsk-polsk
  • Polsk-engelsk

Få et godt tilbud på dansk-polsk eller polsk-dansk oversættelse etc.

Uanset om din virksomhed står med en mindre eller større opgave inden for polsk oversættelse, er vi altid parate med et hurtigt og godt tilbud.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på polsk oversættelse.