Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Case med DSV Milj√ł

29/1-2012Case med DSV Miljø - om oversættelse af
nyhedsbreve fra dansk til svensk

Denker Media har samarbejdet med DSV Miljø i over fire år om oversættelse af DSV Miljøs nyhedsbrev fra dansk til svensk.

Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal og udsendes til samtlige svenske medarbejdere i DSV Miljø koncernen.

Baggrund:

DSV Miljø blev stiftet i 1976 og er en af Nordens førende leverandører af jordrens, råstoffer og genbrug med tilhørende transportydelser/totalleverancer.

DSV Miljø opererer primært i Danmark, Sverige, Finland, Norge og England, hvor selskabet servicerer kunder inden for landbrugssektoren, betonindustrien, transportsektoren, anlægsbranchen og det offentlige m.fl.

DSV Miljøs nyhedsbrev, under ledelse af redaktør Johan Rube, omhandler en lang række forhold vedrørende koncernens aktiviteter, konkrete projekter, ny lovgivning, certificeringer, miljøforhold m.v.

Opgave:

Denker Media er af DSV Miljø valgt som samarbejdspartner i forbindelse med dansk-svensk oversættelse af koncernens interne nyhedsbrev, der læses af alle ansatte i koncernen.

Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal. 

Målsætning:

DSV Miljø har fokus på, at deres meget informative nyhedsbrev, der skrives og produceres i Danmark, skal oversættes korrekt til svensk, således at der tages højde for lokale forhold og jargon.

Resultat:

DSV Miljø og Denker Media har i over fire år haft et samarbejde, hvor Denker Media har leveret rettidige kvalitetsoversættelser til glæde for koncernens mange svenske medarbejdere.
Du kan læse mere om DSV Miljø og deres forretningsområder på koncernens hjemmeside: www.dsvmiljoe.dk.


Vi kan også oversætte nyhedsbreve for din virksomhed. Kontakt os for tilbud!

Denker Media kan også håndtere oversættelse af din virksomheds nyhedsbreve til mange forskellige sprog.

Vi beskæftiger et stort antal modersmålsoversættere og translatører med ekspertise i oversættelse af forretningstekster til sprog som eksempelvis dansk, norsk, svensk, tysk, engelsk, fransk, spansk m.f.

Få et tilbud på oversættelse af din virksomheds nyhedsbrev allerede i dag.