Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Fortrolighed - vi garanterer altid fortrolighed, og alle medarbejdere har tavshedspligt!

17/7-2011

Vi garanterer fortrolighed ved fremsendelse af dokumenter etc.

Når du sender en forespørgsel til os på eksempelvis en oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning etc., behandler vi henvendelsen med fortrolighed.

Det betyder, at alle fremsendte dokumenter og indholdet deri altid behandles fortroligt, og dokumenter eller oplysninger fra dokumenterne bliver ikke videregivet til tredjemand.

Det er kun projektlederen, der afgiver tilbud på oversættelsen, samt den pågældende translatør, der oversætter tekster, der får kendskab til dokumenterne.

Alle medarbejdere har tavhedspligt

Såfremt vi ikke får ordren, slettes de fremsendte dokumenter omgående fra vores mailprogram og computer. Vores mailprogram er i øvrigt konstant opdateret med det nyeste sikkerhedssoftware for at imødegå eventuelle dataindgreb fra uvedkommende.

Alle oversættere og medarbejdere har tavshedspligt. 

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med udlevering af fortrolige dokumenter, kontrakter, manualer eller lignende, er du velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på oversættelse, tekstforfatning eller
korrektur allerede i dag
  

Få et uforpligtende tilbud oversættelse, korrekturlæsning eller tekstforfatning allerede i dag!