Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Case med Gratisbyggetilbud.dk

12/8-2010


 

Case med Gratisbyggetilbud.dk - om udarbejdelse af pressemeddelelser

Gratisbyggetilbud.dk har i samarbejde med Denker Media fået udarbejdet 
pressemeddelelser til omtale i lokale og landsdækkende medier. Gratisbyggetilbud.dk blev nævnt i en række dagblade og magasiner.

Baggrund:

Michael Jacobsen, Michael Ole Laursen og Daniel Perell etablerede i 2004 hjemmesiden Gratisbyggetilbud.dk, der udbyder byggeopgaver via Internettet. 

Virksomheden er i dag Danmarks største byggeportal, og alene i perioden marts-september 2005 
blev der formidlet byggeopgaver for over 500 millioner kroner.

Opgave:

Denker Media skulle udarbejde to pressemeddelelser for Gratisbyggetilbud.dk.

Første pressemeddelelse var rettet mod byggeinteresserede danskere, der inden for nær fremtid skulle bruge en murer, tømrer, snedker eller arkitekt.

Anden pressemeddelelse var målrettet håndværkere, der stod og manglede arbejdsopgaver og derfor havde mulighed for at blive tilmeldt hjemmesiden
.

Distribution:

Første pressemeddelelse blev udsendt til lokale og landsdækkende aviser.
Anden pressemeddelelse blev distribueret til fagblade inden for bygge- og håndværksfag
.

Målsætning:

Målet var dels at skabe omtale af den nye hjemmeside, og dels få lokale håndværkere til at blive tilknyttet Gratisbyggetilbud.dk.

Resultat:

Effekten var stor for Gratisbyggetilbud.dk. Firmaet fik mange byggeinteresserede til at bestille tilbud via hjemmesiden efter omtale i en række lokalaviser.

Omtalerne kunne blandt andet læses i Kalundborg Folkeblad, Holbæk Amts Venstreblad, Ringkjøbing Amts Dagblad, Dagbladet Holstebro Struer, Thisted Dagblad, Jydske Vestkysten, Nordjyske Stiftstidende samt Fyns Stiftstidende.

Medieomtale i dagblade og fagblade

Gratisbyggetilbud.dk opnåede ligeledes presseomtale i dagbladene Urban, MetroXpress, Politiken og Berlingske Tidende. Derudover blev det til større artikler i Hus & Haveavisen, Træ og Industri og ErhvervsBladet.

Pressemeddelelserne kan heles i hele deres udstrækning under "Presse" på gratisbyggetilbud.dk.  

Vi har desuden - i samarbejde med Gratisbyggetilbud ApS - udviklet og produceret kundebladet BYGHERREN, hvor vi har skrevet en række artikler om nyopførsler af altaner og taglejligheder samt om miljørigtig isolering, facaderenoveringer o.m.a.


Vi kan også skrive dine pressemeddelelser...

Denker Media kan også hjælpe din virksomhed med udarbejdelse af pressemeddelelser.

Hvis du allerede nu ønsker et uforpligtende tilbud på udformning af en pressemeddelelse, er du velkommen til at skrive til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på produktion af pressemeddelelse.