Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Outsourcing af oversættelse, korrektur og tekstforfatning

4/9-2011

Outsourcing sikrer bedre fokus

Outsourcing er et effektivt værktøj, når virksomheder skal have noget arbejde fra hænderne, som ligger uden for kernekompetencerne, eller som der blot ikke er ledige ressourcer til at udføre.

Outsourcing handler om effektiv opgaveplacering uden at gå på kompromis med kvalitet og deadlines.

Hvorfor outsource oversættelser, korrektur og tekstforfatning?

Virksomheder bør overveje outsourcing af opgaver som korrekturlæsning, oversættelse og tekstforfatning af flere årsager. Dels ligger disse opgavetyper typisk ikke inden for de fleste virksomheders kerneforretning, og dels vil et samarbejde med en outsourcing-partner typisk vise sig at være mere omkostningseffektivt end en intern opgaveløsning.

Desuden er det sådan, at outsourcing giver adgang til ny inspiration og kreativitet med nye vinkler på virksomhedens kommunikation med markedet.

Vælg en erfaren partner inden for outsourcing

Denker Media har specialiseret sig i udførelse af opgaver inden for det skriftlige univers.

Når din virksomhed har behov for at leje en medarbejder eller outsource en opgave, står vi parat med vores mangeårige erfaring inden for oversættelser mellem mange forskellige sprog.

Samtidig løfter vi opgaver inden for korrekturlæsning af marketingmaterialer og forretningsdokumenter samt tekstforfatning af pressemeddelelser, hjemmesidetekster, salgsbreve, brochuretekster, artikelproduktion, udvikling af kundeblade og meget mere.

Vi beskæftiger kun medarbejdere med en relevant uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund, der brænder for at arbejde med kommunikation og sprog, og vi kan både håndtere de helt store udfordringer samt de mindre opgaver.

Bliv fast samarbejdspartner og udvid forretningen

Vi kan tilbyde at fungere som jeres faste, eksterne partner, således at vi over tid får et bedre og bedre indblik i og forståelse af jeres forretning.

Dermed bliver outsourcing til os mere effektivt i takt med at samarbejdet udvikler sig, og I opnår de ønskede besparelser samt bedre tid til at fokusere på jeres kerneforretning.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på en nærmere dialog om fordelene ved at outsource skriftlige opgaver i form af oversættelser samt korrektur- og tekstmæssige opgaver til os.