Kommunikation KorrekturlĂŠsning Layout Pressemeddelelser Tekstforfatning

Pressemeddelelser - fÄ et tilbud pÄ udarbejdelse af pressemeddelelse allerede i dag!

7/3-2012

Pressemeddelelser bringer dig i medierne

Journalister på de danske medier modtager hver dag adskillige pressemeddelelser. Mange af disse pressemeddelelser ryger direkte i papirkurven.

Det er derfor vigtigt at finde den gode historie og en nyhedsvinkel, som medierne finder interessant.
En pressemeddelelse er altså en effektiv måde at kommunikere sine budskaber eller nyheder ud på.

En redaktionel omtale i dagblade som Berlingske Tidende, Politiken eller Jyllands-Posten har da også langt større troværdighed, end en dyr annonce.

Pressemeddelelser med stor effekt

En god presseomtale kan være med til at "promovere" et nyt produkt eller en ny ydelse.
I bedste fald kan journalisternes artikler om din nyhed eller dit produkt skabe medieomtale, der svarer til flere hundrede tusinde kroner, hvis man omregner det i annoncekroner.

En pressemeddelelse kan således have stor effekt, hvilket du kan læse meget mere om i denne case med Gratisbyggetilbud.dk, der har fået omtale i stort set alle medier takket være en gennemført kommunikationsstrategi fra Denker Media.

En anden virksomhed, der har fået stor hjælp fra Denker Media, er det københavnske frøfirma gourmetgarage.dk, der blandt andet forhandler frø, økologiske frø, trøffeltræer m.v.

Målrettet kontakt til journalister og medier

Hos Denker Media har vi stor erfaring i at formidle pressemeddelelser til et veludbygget net af journalister på forskellige redaktioner og medier. En af hemmelighederne for succesfuld medieomtale er vores mediekontakt, hvor vi skaber personlig kontakt til journalister og medier.

For at øge chancerne for at få din pressemeddelelse omtalt i dagblade, magasiner og på tv, er det en god idé at vedlægge pressefotos, der har relation til virksomhedens nyhed eller produkt.

Vi kan i den forbindelse hjælpe med pressefotografering, distribution samt medieovervågning af pressemeddelelsen.

Få et godt tilbud på udvikling af pressemeddelelse  

Hvis din virksomhed ikke tidligere har arbejdet med pressemeddelelser, kan vi anbefale, at du kontakter Denker Media, der kan hjælpe med ideer, mediestrategi og den rigtige vinkling af pressemeddelelsen.

Du kan starte med at indhente et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af din næste pressemeddelelse ved at kontakte os.

Få et godt tilbud på udvikling af pressemeddelelse allerede i dag.

Vi svarer oftest inden for 1 time og senest inden for 24 timer.