Reklametekster Reklametekster Tekstforfatter til reklametekster

Reklametekster

17/3-2012Reklametekster som sælger…

Et godt produkt fortjener god markedsføring. Denker Medias kreative tekstforfattere udarbejder effektive tv-reklamer, reklametekster og annoncer, som fanger og fænger jeres kunder.

Vi skriver til målgruppen

I dag bliver vi mødt med reklame overalt, og her er det især vigtigt at skille sig ud og hæve sig et niveau over alle andre for at blive bemærket. En god tekst er altafgørende for, at ens budskab når klart frem til den rigtige målgruppe. Derfor er det en god investering at kontakte en professionel reklametekstforfatter, når din virksomhed eller dit reklamebureau skal udvikle reklamekampagner.

Kunsten at ramme plet med få ord

Reklametekster kendetegnes ved at budskabet skal formidles med få, klare ord, som rammer plet.
De skal fascinere uden at forvirre. Denne kunst kan vores reklametekstforfattere til fulde.
De omdanner jeres ideer til levende ord, hvad enten det drejer sig om skriftligt reklamemateriale eller et manuskript til en reklamespeak.

Denker Medias dygtige tekstforfattere kan skrive sprudlende reklametekster på en række sprog, for eksempel dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk og hollandsk.

Vi kan forfatte reklametekster inden for følgende discipliner:

  • Tv-reklamer
  • Onlinereklamer
  • Speakmanuskripter
  • Annoncer
  • Udvikling af komplette reklamekampagner

Tæt samarbejde med kunden

Hos Denker Media arbejder vi altid i tæt samarbejde og dialog med din virksomhed, og vi sørger for at kvalitetssikre vores arbejde gennem hele processen. Vores tekstforfattere kender sproget til fulde.
De kæler for hvert et ord, og de giver sig ikke, før både vi og du som kunde er tilfreds.

Derudover tilbyder vi også lokalisering af din virksomheds eksisterende reklametekster til andre sprog. Dette er ikke en oversættelse, men en tilpasning af eksisterende tekster til de lokale forhold, den lokale kultur og det lokale sprog.

Mere end 15 års erfaring 

Denker Media har stor erfaring med at udarbejde tekster til tv-reklamer, radioreklamer etc. 

Vi har gennem mere end 15 år leveret tekster til virksomheder, kommuner, organisationer, reklamebureauer etc. Se de mange referencer eller læs mere om, hvad kunderne mener om vores arbejde.

Få et tilbud på reklametekst allerede i dag

Hvis din virksomhed eller dit reklamebureau har brug for en dygtig tekstforfatter til jeres tv-reklamer eller reklametekster, så kontakt os allerede i dag for et konkurrencedygtigt tilbud.

Vi svarer oftest inden for 1 time og senest inden for 24 timer. 

Læs mere om professionel copywriting.