Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Case med Siemens Enterprise Communications

14/8-2010

Case med Siemens Enterprise Communications
- om oversættelse af kontrakter til engelsk etc.

Siemens Enterprise Communications er førende på verdensplan inden for kommunikationsløsninger til virksomheder.

Løsningerne spænder over mindre telefonisystemer til globale integrerede telefoni- og datanetværksløsninger, der kan supportere tusindvis af brugere.

Siemens koncernen er med sine mere end 400.000 medarbejdere en af verdens absolut største spillere inden for elektronik og elektroteknik.

I Danmark har Siemens hovedkontor i Ballerup og regionalkontorer i flere større danske byer. Læs mere om Siemens Enterprise Communications her.

Baggrund:

Som en del af en global koncern har Siemens Enterprise Communications løbende behov for oversættelsesarbejde af forretningsdokumenter, kontrakter m.v., der skal sikre kommunikation og forståelse på tværs af landegrænser og imellem afdelinger indbyrdes.

Udviklingen går stærkt hos Siemens Enterprise Communications, og derfor er en vigtig parameter i valg af samarbejdspartner for oversættelse da også hastighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Opgave:

Siemens Enterprise Communications benyttede i 2007 Denker Media til oversættelse af flere større kontraktdokumenter fra henholdsvis dansk til engelsk, tysk til dansk og engelsk til dansk.

Målsætning:

Der blev fra kundens side lagt vægt på, at Denker Media kunne håndtere oversættelse af kontrakterne inden for fem arbejdsdage.

Og derudover at kontrakternes indhold var tro mod originaldokumenterne, idet der var tale om juridiske dokumenter, hvor selv de mindste detaljer kan være vigtige.

Resultat:

Samarbejdet mellem Siemens Enterprise Communications og Denker Media er forløbet tilfredsstillende med kompetente oversættelser af vanskelige juridiske dokumenter leveret inden for de aftalte deadlines.


Vi kan også oversætte dine juridiske tekster etc.

Denker Media kan også oversætte jeres kontrakter og juridiske tekster til engelsk, tysk, fransk, hollandsk eller andre sprog.

Kontakt os nu for et tilbud på oversættelse.