Kommunikation Korrekturlæsning Layout Pressemeddelelser Tekstforfatning

Tekstforfatning

8/3-2012

Brug for en tekstforfatter med en skarp pen?

Det er en god idé at benytte en professionel tekstforfatter/copywriter, når din virksomhed vil være sikker på, at det skriftlige materiale serverer det rigtige budskab på en let og forståelig måde for målgruppen.

En dygtig tekstforfatter kan udgøre forskellen mellem succesfuld og mindre succesfuld markedsføring.

Professionel tekstforfatning = levende sprog 

En tekstforfatters fornemmeste opgave er at formidle et budskab, og det skal være på en måde, at tekstforfatteren formår at etablere et levende sprog, der fastholder læseren og hvor man ikke går på kompromis med det faglige indhold.

Hos Denker Media karakteriserer vi et levende sprog som værende et sprog, hvor man ikke bliver træt af at læse teksten, og hvor man naturligt higer efter den næste sætning.

Hvad kan en tekstforfatter eller journalist hjælpe med?

Du kan med fordel henvende dig til en tekstforfatter eller journalist, når du står overfor at skulle skrive en annonce eller en pressemeddelelse, udforme en ny brochure, eller har behov for tekstforfatning af nye tekster til jeres hjemmeside.

Tekstforfatning kan også omfatte udarbejdelse af tekster til kundemagasiner, nyhedsbreve eller et hvert andet skriftligt materiale, hvor der er behov for en klar og forståelig kommunikation.

Stor erfaring med tekstforfatning inden for alle genrer

Hos Denker Media beskæftiger vi nogle af landets bedste tekstforfattere, der alle ved, hvordan ord skal sættes sammen.

Vi har erfaring med tekstforfatning inden for en lang række brancher, og vi har arbejdet med stort set enhver form for publikation.

Som oversættelsesbureau kan vi også være behjælpelige med layout af jeres publikation, når tekstforfatningen er veloverstået.

Copywriting på flere sprog; svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, russisk osv.

Denker Media er det eneste skandinaviske oversættelsesbureau, der tilbyder tekstforfatning på alle sprog.

Foruden tekstforfatning på dansk kan vi også tilbyde tekstforfatning/copywriting på de mest gænge sprog såsom svensk, norsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk samt russisk.

Indhent tilbud på tekstforfatning/copywriting allerede nu

Få et uforpligtende tilbud på tekstforfatning/copywriting og vedlæg samtidig et par linier om teksttype, målgruppe etc.

Vi svarer oftest inden for 1 time og senest inden for 24 timer.