Denker Media Case med Amin Jensen Case med Creative Group Case med Day-Plan Case med DSV Case med EliteMedia Case med Gratisbyggetilbud.dk Case med NDP/Kommunikation Case med Siemens Case med Udvikling Nord Case med Zmags Case om Bygherren Fagområder Fortrolighed Hvorfor vælge os? Job/Karriere Kunder Kundeudtalelser Kvalitetssikring Outsourcing Priser Vilkår

Case med Zmags

4/1-2010


 

Case med Zmags - om oversættelse af hjemmeside til svensk, norsk og tysk etc.

Zmags har indgået et samarbejde med Denker Media angående levering af oversættelsesydelser som et vigtigt element i Zmags fortsatte succes på de internationale markeder med deres unikke software til online publicering af kataloger og magasiner.

Baggrund:

Zmags er en succesfuld dansk virksomhed, der siden 2005 har udviklet unikke og brugervenlige løsninger til at publicere virksomheders brochurer, kataloger og magasiner online.

Zmags løsninger er i dag førende og kundekredsen tæller både danske og internationale kunder inden for mange forskellige brancher.

Udover publiceringen af materialer online rummer Zmags løsning også avancerede funktioner til brugsstatistik, der eksempelvis gør det muligt for en kunde at se, hvilke sider i deres katalog deres kunder har været mest interesserede i.

Opgave:

Denker Media har stået for oversættelse af Zmags hjemmeside til blandt andet svensk, norsk og tysk, hvilket har været en vigtig del af Zmags markedsføring i de pågældende lande.

Herudover håndterer Denker Media løbende forskellige ad-hoc oversættelsesopgaver blandt andet fra engelsk til spansk og engelsk til russisk etc.

Målsætning:

Det er Zmags målsætning at blive en internationalt førende leverandør af avancerede it-løsninger inden for online publikationer og har i dag over 1200 kunder i mere end 30 lande.

Som en del af strategien arbejder Zmags med dedikerede partnere, og der er i dag etableret partnerskaber med forhandlere i lande som Australien/New Zealand, Holland/Belgien, Schweiz/Tyskland, Portugal/Spanien med flere.

Resultat:

Zmags og Denker Media har fået etableret et tæt samarbejde, der sikrer Zmags, at de hurtigt og i høj kvalitet kan få løst opgaver inden for Denker Medias kompetenceområder såsom oversættelse, korrekturlæsning og tekstforfatning.

Læs meget mere om Zmags og deres unikke publikationsløsninger på Zmags hjemmeside, hvor der fortælles om løsning til online publicering.


Vi kan også oversætte din virksomheds hjemmeside...

Vi kan også oversætte din virksomheds hjemmeside til svensk, norsk og tysk.

Hvis du allerede nu ønsker et tilbud på oversættelse af dit firmas hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et tilbud på oversættelse.

Vi svarer senest inden for 24 timer.