Oversættelse af årsrapporter stiller store krav til nøjagtighed og faglighed

En virksomheds årsrapport skal nå ud til en meget bred målgruppe, fra investorer, aktionærer og medarbejdere til kunder og samarbejdspartnere, journalister og finansanalytikere.

Årsrapporten fungerer som et spejlbillede af din virksomhed, og der stilles store krav til både nøjagtighed, faglighed og læseværdighed.

Vi lever i en global verden, og de fleste danske virksomheder har kontakter som strækker sig langt ud over de danske grænser.

Samtidig bliver flere og flere internationale virksomheder også repræsenteret i Danmark. Derfor har stadig flere virksomheder behov for oversættelse af årsrapporter til et eller flere sprog.

Dygtige fagoversættere er nøglen til succes

Det er helt afgørende, at en oversætter har en stor forståelse for fagområdet og er fortrolig med de sproglige termer, som omhandler fagområdet.

Hos Denker Media har vi dygtige oversættere, som er specialiseret i at arbejde med økonomiske og erhvervsmæssige tekster.

En god oversætter af årsrapporter kendetegnes ved en stærk finansiel forståelse, en yderst præcis pen og en grundig erfaring med oversættelse af årsrapporter og tekster inden for den finansielle sektor. Vi sørger altid for at finde den helt rigtige oversætter til netop din opgave.

Oversættelse af årsrapporter til flere sprog

Denker Media er eksperter i oversættelse af årsrapporter, og vi kan blandt andet oversætte din årsrapport til følgende sprog:

  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Spansk
  • Hollandsk
  • Svensk
  • Norsk
  • Finsk

Få et tilbud på oversættelse af årsrapport til engelsk og tysk etc.

Hos Denker Media ved vi alt om, hvor vigtig årsrapporten er for din virksomhed. Du kan derfor trygt overlade oversættelsen af din årsrapport til os, så sørger vi for, at jeres budskaber bliver formidlet på den bedst mulige måde til jeres kontakter over hele verden.

Få et godt tilbud på oversættelse af årsrapport eller ring 46 94 60 50.

Alle fremsendte dokumenter behandles fortroligt.

oversaettelsesfirma

Få et tilbud på oversættelse af årsrapport!

Sprogløsninger til din virksomhed

Oversættelse

Denker Media har mere end 2000 sprogeksperter, der hver især er specialister inden for deres fagområde. Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have oversat brochurer, manualer, kataloger og rapporter.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er prikken over i’et, når din virksomheds tekster skal løftes op på et højere niveau. Vi tilbyder korrekturlæsning og gennemgår jeres foldere, kundeblade og årsrapporter for sproglige fejl.

Tekstforfatning

Denker Media har samlet de bedste tekstforfattere på et sted. Væbnet med ord, poesi og indsigt sidder vores dygtige tekstforfattere klar til at hjælpe, når din virksomhed har brug for gode tekster.

Markedsføring/SoMe

Bliv mere synlig gennem Adwords, LinkedIn og Facebook. Vi hjælper din virksomhed ind på nye markeder via målrettede løsninger inden for markedsføring.

Voice-over

Vi tilbyder professionelle speaks til apps, reklamefilm og filmprojekter. Denker Media har et globalt netværk af voice-over-specialister, der indtaler på deres modersmål.

Transskribering

Få lyd- og videofiler transskriberet til din virksomheds professionelle projekter. Vi tilbyder transskribering af digitale lydoptagelser, podcasts, tv-interviews, film m.v.

Kundeudtalelser

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

DSV Miljø A/S

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer, fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

Cult A/S

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

BDO Danmark A/S

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Zealand Care A/S

Udvalgte kunder

Om Denker Media

oversaettelse-af-aarsrapporter

Denker Media er et oversættelsesbureau, der hjælper virksomheder med oversættelse af blandt andet årsrapporter til et eller flere sprog, fx engelsk, tysk og fransk.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Fakta

25

års erfaring i oversættelsesbranchen

2388

tilknyttede modersmålsoversættere

+ 1000

forskellige sprogkombinationer

5473

tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved