• Kundecase med DSV Miljø

Kundecase med DSV Miljø – om oversættelse af nyhedsbreve

Denker Media har samarbejdet med DSV Miljø i over fire år om oversættelse af DSV Miljøs nyhedsbrev fra dansk til svensk.

Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal og udsendes til samtlige svenske medarbejdere i DSV Miljø koncernen.

Baggrund:

DSV Miljø blev stiftet i 1976 og er en af Nordens førende leverandører af jordrens, råstoffer og genbrug med tilhørende transportydelser/totalleverancer. DSV Miljø opererer primært i Danmark, Sverige, Finland, Norge og England, hvor selskabet servicerer kunder inden for landbrugssektoren, betonindustrien, transportsektoren, anlægsbranchen og det offentlige m.fl. DSV Miljøs nyhedsbrev, under ledelse af redaktør Johan Rube, omhandler en lang række forhold vedrørende koncernens aktiviteter, konkrete projekter, ny lovgivning, certificeringer, miljøforhold m.v.

Opgave:

Denker Media er af DSV Miljø valgt som samarbejdspartner i forbindelse med dansk-svensk oversættelse af koncernens interne nyhedsbrev, der læses af alle ansatte i koncernen. Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal.

Målsætning:

DSV Miljø har fokus på, at deres meget informative nyhedsbrev, der skrives og produceres i Danmark, skal oversættes til korrekt svensk, hvor der tages højde for lokale forhold og jargon.

Resultat:

DSV Miljø og Denker Media har i over fire år haft et samarbejde, hvor Denker Media har leveret rettidige kvalitetsoversættelser til glæde for koncernens mange svenske medarbejdere.

oversaettelsesfirma

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Prøv Denker Medias professionelle sprogløsninger

Læs også kundeudtalelser

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

Denker Media er et oversættelsesbureau, der hjælper virksomheder med oversættelse af forskelligartede tekster til et eller flere sprog. Vi oversætter blandt andet til engelsk, tysk, svensk, norsk og finsk.

Læs mere om vores oversætterbureau.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved