• Kundecase med Elitedaters

Kundecase med Elitedaters – om oversættelse af hjemmesiden elitedaters.dk til svensk

Selskabet Elitemedia ApS havde i længere tid oplevet stor succes med deres dating-portal Elitedaters.dk, som er målrettet for singler med en akademisk baggrund.

Datingportalen henvender sig til engagerede og karriereorienterede singler og slår på at have en seriøs omgangstone. Personer, der ønsker at blive medlem, skal indsende en ansøgning, og det er blot 50 % af alle ansøgere, som endeligt godkendes som medlemmer.

Baggrund:

Elitemedia ønskede som følge af den store succes med datingportalen i Danmark at lancere det samme koncept på det svenske marked, som det første led i en skandinavisk ekspansion. Den danske portal har mere end 20.000 registrerede profiler, og det er forventningen, at den svenske del hurtigt vil opnå samme succes.

Opgave:

Opgaven bestod i at oversætte den omfattende danske datingportal til svensk. Portalen indeholdt mere end 25.000 ord. Derudover har Denker Media også bidraget med løsning af ad hoc-oversættelsesopgaver på dag-til-dag-basis samt udsendelse af pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen af Elitedaters i Sverige.

Målsætning:

Det var vigtigt for Elitemedia, at vi som oversættelsesbureau formåede at overholde de givne deadlines for oversættelsesarbejdet.

Samtidig var det et vigtigt parameter, at oversættelsen ramte en tone, som passede til den svenske målgruppe for fremadstræbende akademikere.

Resultat:

Det lykkedes for Denker Media at komme igennem med en kompetent oversættelse af dating-portalen til den aftalte tid og i en høj kvalitet. Samtidig fik Denker Media bistået Elitemedia med en god lancering i det svenske marked, der giver forventninger om, at Elitedaters.se vil blive lige så succesfuld som sin danske søsterportal.

oversaettelsesfirma

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Prøv Denker Medias professionelle sprogløsninger

Læs kundeudtalelser

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

Denker Media er et oversættelsesbureau, der hjælper virksomheder med oversættelse af forskelligartede tekster til et eller flere sprog. Vi oversætter blandt andet til engelsk, tysk, svensk, norsk og finsk.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved