• Kundecase med Siemens Enterprise Communications

Case med Siemens Enterprise Communications – om oversættelse af kontrakter til engelsk 

Siemens Enterprise Communications er førende på verdensplan inden for kommunikationsløsninger til virksomheder.

Løsningerne spænder over mindre telefonisystemer til globale integrerede telefoni- og datanetværksløsninger, der kan supportere tusindvis af brugere.

Siemens koncernen er med flere hundrede tusinde medarbejdere en af verdens absolut største spillere inden for elektronik og elektroteknik. I Danmark har Siemens hovedkontor i Ballerup og regionalkontorer i flere større danske byer.

Baggrund:

Som en del af en global koncern har Siemens Enterprise Communications løbende behov for oversættelsesarbejde af forretningsdokumenter, kontrakter m.v., der skal sikre kommunikation og forståelse på tværs af landegrænser og imellem afdelinger indbyrdes. Udviklingen går stærkt hos Siemens Enterprise Communications, og derfor er en vigtig parameter i valg af samarbejdspartner for oversættelse da også hastighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Opgave:

Siemens Enterprise Communications har benyttet Denker Media til oversættelse af flere større kontrakter fra henholdsvis dansk til engelsk, tysk til dansk og engelsk til dansk.

Målsætning:

Der blev fra kundens side lagt vægt på, at Denker Media kunne håndtere oversættelse af kontrakterne inden for fem arbejdsdage. Og derudover at kontrakternes indhold var tro mod originaldokumenterne, idet der var tale om juridiske dokumenter, hvor selv de mindste detaljer kan være vigtige.

Resultat:

Samarbejdet mellem Siemens Enterprise Communications og Denker Media er forløbet professionelt med kompetente oversættelser af vanskelige juridiske dokumenter leveret inden for de aftalte deadlines.

oversaettelsesfirma

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Prøv Denker Medias professionelle sprogløsninger

Læs også kundeudtalelser

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

Denker Media er et oversættelsesbureau, der hjælper virksomheder med oversættelse af forskelligartede tekster til et eller flere sprog. Vi oversætter blandt andet til engelsk, tysk, hollandsk, svensk og norsk.

Læs mere om vores oversættelsesvirksomhed.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved