Oversættelser Alle fordele med et oversætterbureau Amerikansk oversættelse Engelsk oversættelse Finsk oversættelse Fransk oversættelse Hollandsk oversættelse Islandsk oversættelse Italiensk oversættelse Kinesisk oversættelse Norsk oversættelse Polsk oversættelse Russisk oversættelse Spansk oversættelse Svensk oversættelse Tjekkisk oversættelse Tyrkisk oversættelse Tysk oversættelse

Dansk-hollandsk, hollandsk-dansk oversættelse - få tilbud på hollandsk oversættelse nu!

30/3-2017

Professionel oversættelse fra dansk-hollandsk, hollandsk-dansk, engelsk-hollandsk, hollandsk-engelsk etc.

Oversættelse mellem dansk-hollandsk og hollandsk-dansk er vigtigt, når danske virksomheder skal arbejde med virksomheder i Holland eller Nederlandene, som landet også hedder.

Landet med de mange tulipaner er som Danmark et lille land, men der bor mere end 16 millioner indbyggere i Holland, hvilket da også er en væsentlig faktor for, at Nederlandene er Danmarks sjette største eksportmarked.

Selvom hollænderne generelt er gode til engelsk, skal man alligevel være opmærksom på, at lokalisering typisk er nødvendigt, når man ønsker at gøre forretninger i Nederlandene.

Derfor er det en god idé at foretage oversættelse dansk-hollandsk eller hollandsk-dansk, når man skal være sikker på den rette modtagelse og forståelse af eksempelvis kontrakter, produktblade, brochurer, præsentationer m.v.

Nederlandene er et brohoved til hele Benelux

Nederlandene benyttes ofte af mange virksomheder som et naturligt brohoved til det øvrige Benelux-område, og rigtig mange danske virksomheder har da også stor forretningsmæssig succes i disse markeder.

En del af succesen skyldes, at virksomhederne har været gode til at tilpasse sig de lokale forhold og eksempelvis aktivt har brugt dansk-nederlandsk oversættelse som et vigtigt kommunikationsredskab.

Kompromisløs oversættelse dansk-hollandsk, hollandsk-dansk, engelsk-hollandsk etc.

Hos Denker Media har vi mange års erfaring med oversættelse af forskelligartede tekster fra henholdsvis dansk-hollandsk og hollandsk-dansk, eller som det mere korrekt hedder; dansk-nederlandsk og nederlandsk-dansk.

Gennem årene har vores dygtige oversættere hjulpet mange virksomheder med at gøre deres kommunikation med hollandske partnere knivskarp. 

Foruden oversættelse fra dansk til hollandsk og hollandsk til dansk kan vi også oversætte inden for følgende sprogkombinationer:

  • Svensk-hollandsk
  • Hollandsk-svensk
  • Norsk-hollandsk
  • Hollandsk-norsk
  • Engelsk-hollandsk
  • Hollandsk-engelsk

Alle vores oversættere er såkaldte modersmålsoversættere, der har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx cand ling merc) og mange års erfaring inden for professionelt oversættelsesarbejde.

Få tilbud på dansk-hollandsk, hollandsk-dansk eller engelsk-hollandsk allerede i dag

Uanset om behovet er en oversættelse fra dansk til hollandsk, hollandsk til dansk, engelsk til hollandsk eller en helt fjerde sprogkombination, sidder vi hos Denker Media klar med et hurtigt tilbud på løsning af opgaven.

I er velkomne til at kontakte os, når din virksomhed får brug for hjælp med hollandsk oversættelse, hvorefter vi kvitterer med et uforpligtende tilbud og forventet leveringstid på oversættelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hollandsk oversættelse.

Læs også, hvad virksomhederne Logica og BDO Scanrevision mener om vores hollandske oversættelser.