• Professionel oversættelse til alle sprog

    Med Denker Medias intelligente løsninger løfter vi oversættelse op på et højere niveau

    Få et godt tilbud!

Professionel oversættelse er afgørende for din virksomheds image

En professionel oversættelse kendetegnes ved en ægte sproglig entusiasme, en fuldkommen forståelse og respekt for den oprindelige tekst, samt en perfekt beherskelse af det sprog, der oversættes til.

En professionel oversættelse skal ikke ligne en oversættelse, den skal ganske enkelt opleves som en selvstændig, sammenhængende og velskrevet tekst.

Få et positivt image på det internationale marked

Uanset om det drejer sig om brochurer, hjemmesidetekster, manualer, GDPR-dokumenter eller marketingmateriale, så er gode oversættelser afgørende for din virksomheds renommé og gennemslagskraft på det internationale marked. Med veloversatte tekster fremstår din virksomhed som seriøs, troværdig og ambitiøs.

En professionel oversættelse signalerer kvalitet og fanger læserens opmærksomhed. Det kan være afgørende for succes på det internationale marked, hvor potentialet er stort, men kampen om kunderne er hård.

Professionel oversættelse på alle sprog

Hos Denker Media tilbyder vi professionel oversættelse mellem alverdens sprog. Vi kan blandt andet hjælpe med oversættelse til engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk og finsk.

Alle vores oversættere er modersmålsoversættere og translatører. Vi sørger altid for at finde den helt rigtige oversætter til netop din opgave. Og vi finder altid en oversætter, der har stor erfaring inden for det pågældende fagområde, hvilket sikrer en god kvalitet hver gang.

Har du brug for en engelsk oversætter allerede i dag?
Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed med oversættelse til et eller flere sprog.

Tre spørgsmål om oversættelse af tekster

Hvilke tekster oversætter I?
Vi oversætter alle former for tekster, herunder brugervejledninger, brugsanvisninger, manualer, kontrakter og håndbøger.

Hvilke sprog oversætter I til?
Vi oversætter til alle sprog, herunder tysk, engelsk, fransk, italiensk, spansk, japansk, kinesisk og koreansk. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på oversættelse af dine tekster.

Har I stor erfaring i oversættelse af tekster?
Ja, Denker Media er et oversættelsesbureau, der har mange års erfaring i oversættelse af tekster til offentlige myndigheder, rejseselskaber, forsikringsselskaber, reklamebureauer og andre virksomheder.

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse

Hvis din virksomhed eller organisation har brug for en professionel oversættelse på et eller flere sprog, så kontakt Denker Media allerede i dag.

Få et godt tilbud med det samme eller ring til os.

Vær opmærksom på, at vi kun arbejder for virksomheder og organisationer.

oversaettelsesfirma

Få et fantastisk tilbud på oversættelse nu!
Du får svar inden for kort tid

Sprogløsninger

Oversættelse

Denker Media har mere end 2000 sprogeksperter, der hver især er specialister inden for deres fagområde. Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have oversat brochurer, vejledninger, kontrakter eller manualer.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er prikken over i’et, når din virksomheds tekster skal løftes op på et højere niveau. Vi tilbyder korrekturlæsning og gennemgår jeres foldere, kundeblade og årsrapporter for sproglige fejl.

Tekstforfatning

Denker Media har samlet de bedste tekstforfattere på et sted. Væbnet med ord, poesi og indsigt sidder vores dygtige tekstforfattere klar til at hjælpe, når din virksomhed har brug for gode tekster.

Markedsføring/SoMe

Bliv mere synlig gennem Adwords, LinkedIn, Instagram og Facebook. Vi hjælper din virksomhed ind på nye markeder via målrettede løsninger inden for markedsføring.

Voice-over

Vi tilbyder professionelle speaks til apps, videoer, reklamefilm, filmprojekter m.v.
Denker Media har et globalt netværk af voice-over-specialister, der indtaler på deres modersmål.

Transskribering

Få lyd- og videofiler transskriberet til din virksomheds professionelle projekter. Denker Media tilbyder transskribering af digitale lydoptagelser, konferencer, podcasts, tv-interviews, film m.v.

Kundeudtalelser

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

professionel-oversaettelse

Denker Media er et oversættelsesfirma, der udfører professionelle oversættelser til og fra alle sprog, fx engelsk, tysk, fransk, italiensk, svensk og norsk.

Vi oversætter alle former for tekster, herunder annoncer, foldere, vejledninger, GDPR-dokumenter, brugsanvisninger og årsrapporter.

Læs mere om vores oversætterbureau.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved