• Leder du efter et professionelt oversættelsesbureau?

  Du behøver ikke at lede længere!

  Vi er Denker Media. Vi oversætter tekster til din virksomhed – hurtigt, effektivt og i bedste kvalitet

  Få et godt tilbud!

Professionelt oversættelsesbureau med garanti for de bedste oversættelser

Grammatiske fejl og sprogligt sjusk skræmmer kunderne væk. Derfor er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige bureau til dine oversættelsesopgaver.

Denker Media er et professionelt oversættelsesbureau med mange års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet en lang række sprogeksperter med speciale i hvert deres fagområde. Det gør os i stand til at levere professionelle tekster af højeste kvalitet.

Dansk oversættelsesbureau med dygtige modersmålsoversættere

Du har brugt lang tid på at skrive originalteksterne og har derfor krav på en professionel sprogservice, når dine tekster skal oversættes til sprog som engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk, norsk og svensk.

Denker Media leverer oversættelser af højeste kvalitet. Alle vores oversættere er modersmålsoversættere og translatører med dokumenteret erfaring inden for det pågældende fagområde.

Vi oversætter altid med respekt for originalen: Det er vigtigt, at oversættelsen forbliver tro mod den originale tekst. Men samtidig skal et professionelt oversætterbureau være i stand til at tilpasse sproget, så oversættelsen tager højde for lokale forhold. Derfor lokaliserer vi altid teksterne til det enkelte marked.

Oversættelser til alle sprog

Hos Denker Media hjælper vi din virksomhed med oversættelse til og fra alle de forskellige sprog, blandt andre:

 • Svensk
 • Norsk
 • Finsk
 • Islandsk
 • Grønlandsk
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Italiensk
 • Spansk
 • Portugisisk
 • Hollandsk

De nordiske sprog nærer vi en særlig passion for, og derfor har vi specialiseret os særligt i at oversætte til og fra disse.

Derfor skal du vælge Denker Media

 • Denker Media er et bureau med stor kapacitet til at håndtere selv de mest omfattende oversættelsesopgaver.
 • Vi træder til med kort varsel, når du har en vigtig oversættelsesopgave, der haster.
 • Med adskillige modersmålsoversættere og translatører får du fejlfri og gennemarbejdede oversættelser – hver eneste gang. Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have hjælp med oversættelsesopgaver.
 • Hurtig levering: altid til tiden og gerne lidt før. Det kalder vi god service.
 • Vi oversætter til alle sprog og inden for alle genrer – uanset om du skal have oversat brochurer, manualer, kataloger, marketingmaterialer, bøger, juridiske kontrakter – eller noget helt syvende.

Få et tilbud på oversættelse i dag

Skal vi hjælpe din virksomhed med fejlfri og professionel oversættelse til et eller flere sprog?

Udfyld formularen her, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din næste oversættelsesopgave, så du kan få en idé om vores gode priser.

Du kan naturligvis også ringe til os eller sende os en e-mail, hvis du ligger inde med spørgsmål, du gerne vil have besvaret.

Konkrete oversættelsesprojekter besvarer vi altid inden for kort tid.

Se vores udtalelser fra tilfredse kunder

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines. Denker Media har vist sig at være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”
DSV Miljø A/S

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”
Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”
Cult A/S

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra Denker Media.”
BDO Danmark A/S

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”
Zealand Care A/S

oversaettelsesfirma

Få et fantastisk tilbud
på oversættelse!

Vi kan så meget, og det koster så lidt

Se vores professionelle sprogløsninger
til din virksomhed

Oversættelse

Denker Media har mere end 2000 sprogeksperter, der hver især er specialister inden for deres fagområde. Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have oversat brochurer, manualer eller kataloger.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er prikken over i’et, når din virksomheds tekster skal løftes op på et højere niveau. Vi tilbyder korrekturlæsning og gennemgår jeres foldere, kundeblade og årsrapporter for sproglige fejl.

Tekstforfatning

Denker Media har samlet de bedste tekstforfattere på et sted. Væbnet med ord, poesi og indsigt sidder vores dygtige tekstforfattere klar til at hjælpe, når din virksomhed har brug for gode tekster.

Markedsføring/SoMe

Bliv mere synlig gennem Adwords, LinkedIn og Facebook. Vi hjælper din virksomhed ind på nye markeder via målrettede løsninger inden for markedsføring.

Voice-over

Vi tilbyder professionelle speaks til apps, videoer, reklamefilm og filmprojekter.
Denker Media har et globalt netværk af voice-over-specialister, der indtaler på deres modersmål.

Transskribering

Få lyd- og videofiler transskriberet til din virksomheds professionelle projekter. Denker Media tilbyder transskribering af digitale lydoptagelser, foredrag, konferencer, podcasts, tv-interviews, film m.v.

Kundeudtalelser

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

oversaettelsesbureau

Denker Media er et ambitiøst content- og oversættelsesbureau.
Vi har mange års erfaring som oversættelsesvirksomhed og har løst udfordrende oversættelsesopgaver for virksomheder i mange brancher og på tværs af landegrænserne.

Vi hjælper virksomheder og organisationer med oversættelse af alt – lige fra brochurer, marketingmateriale, artikler, salgsbreve og bøger til juridiske kontrakter og tekniske manualer.

Vi oversætter til et eller flere sprog og benytter udelukkende dygtige modersmålsoversættere og translatører med dokumenteret erfaring inden for det pågældende fagområde. Vi har adgang til oversættere inden for alle sprogområder – blandt andet engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk samt alle de skandinaviske sprog.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et fantastisk tilbud i dag!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved