Oversættelser Alle fordele med et oversætterbureau Amerikansk oversættelse Engelsk oversættelse Finsk oversættelse Fransk oversættelse Hollandsk oversættelse Islandsk oversættelse Italiensk oversættelse Kinesisk oversættelse Norsk oversættelse Polsk oversættelse Russisk oversættelse Spansk oversættelse Svensk oversættelse Tjekkisk oversættelse Tyrkisk oversættelse Tysk oversættelse

Dansk-tysk oversættelse og tysk-dansk oversættelse - få et tilbud på tysk oversættelse i dag!

8/5-2017

Professionel oversættelse fra dansk-tysk, tysk-dansk, engelsk-tysk og tysk-engelsk etc.

Korrekt oversættelse af forretningsdokumenter, marketingtekster, kontrakter, brochurer m.v. fra dansk til tysk, tysk til dansk eller engelsk til tysk, er et vigtigt element i mange virksomheders daglige samarbejde henover grænsen til vores store nabo Tyskland.

Tyskland og Danmark har historisk set altid haft tætte bånd på grund af den geografiske placering, og danske skoleelever har oven i købet lært det tyske sprog som obligatorisk fag i folkeskolen og gymnasiet.

Derfor kan de fleste danskere forstå og gøre sig forståelig på tysk, men når vi taler om dansk-tysk eller tysk-dansk oversættelse af eksempelvis forhandlerkontrakter, markedsføringsmateriale, brochurer og lignende, kan det være nødvendigt med professionel hjælp til den tyske oversættelse.

Tyskland er et stort marked for danske virksomheder

Tyskland er med sine 85 millioner indbyggere et stort og vigtigt marked for danske virksomheder. Det er faktisk Danmarks største eksportmarked med en andel på cirka 17% af Danmarks samlede eksport af varer.

Det er dog også et krævende marked, der stiller krav om sproglig lokalisering for at opnå succes.

Derfor må danske virksomheder ofte investere i dansk-tysk oversættelse af hjemmeside, produktblade m.v. for at kunne begå sig i markedet.

Der er også mange danske virksomheder, der importerer varer fra Tyskland. 
Her kan det være vigtigt med en korrekt oversættelse fra tysk til dansk for at sikre, at alle detaljer i eksempelvis en distributionsaftale bliver forstået korrekt.

Oversættelse af høj kvalitet - dansk-tysk, tysk-dansk, engelsk-tysk m.v.

Når din virksomhed har behov for dansk-tysk eller tysk-dansk eller engelsk-tysk oversættelse, kan vi være jeres samarbejdspartner, hvor vi sikrer en korrekt oversættelse leveret til aftalt tid.

Vi lægger stor vægt på, at vores oversættere har de rette forudsætninger for at udføre oversættelsesarbejdet i form af den rette uddannelses- og erhvervsbaggrund.

Hovedparten af vores oversættere er translatører eller har en tilsvarende sproglig uddannelse.

Vi oversætter inden for følgende sprogkombinationer:

  • Dansk-tysk
  • Tysk-dansk
  • Svensk-tysk
  • Tysk-svensk
  • Norsk-tysk
  • Tysk-norsk
  • Engelsk-tysk
  • Tysk-engelsk
  • Fransk-tysk
  • Tysk-fransk

Indhent tilbud på oversættelse dansk-tysk, tysk-dansk, engelsk-tysk, tysk-engelsk etc.

Hos Denker Media kan vi både klare de mindre (dog minimum 500 ord) og de mere omfattende opgaver, der enten skal oversættes fra dansk til tysk, tysk til dansk, engelsk til tysk eller tysk til engelsk.

Hvis din virksomhed allerede nu sidder med en oversættelsesopgave, som I ønsker tilbud på, eller hvis I blot vil høre nærmere om et samarbejde med Denker Media, er I velkomne til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud
på tysk oversættelse allerede i dag.

Send dokumenter, der skal oversættes, hvorefter din virksomhed modtager et tilbud inden for kort tid. Alle fremsendte dokumenter behandles fortroligt.

Læs også om engelsk oversættelse, som Denker Media også tilbyder.