Oversættelsesbureau Oversættelsesbureau for erhverv Oversættelsesbureau

Oversættelsesbureau - få et tilbud på oversættelse allerede i dag!

17/3-2017

Oversættelsesbureau med garanti for gode og gennemarbejdede oversættelser

Som oversættelsesbureau kan vi håndtere selv de største oversættelsesopgaver, hvor der skal oversættes tekster til flere forskellige sprog.

Vores oversættelsesbureau kan typisk også træde til med kort varsel, når der er brug for en oversætter eller statsautoriseret translatør til en vigtig oversættelse, som haster.

Professionelt oversættelsesbureau med rettidig oversættelsesservice og lokalisering til det enkelte marked

Du har brugt lang tid på at skrive originalteksterne og har således også krav på en professionel sprogservice, når teksterne skal oversættes til sprog som engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk, norsk, svensk eller måske finsk.

Det er naturligvis vigtigt, at oversættelsen forbliver tro mod den originale tekst, men samtidig skal et professionelt oversætterbureau være i stand til at tilpasse sproget, således at oversættelsen tager højde for lokale forhold.

Et oversættelsesbureau med mange tangenter at spille på

Denker Media har mange års erfaring som oversættelsesvirksomhed og har løst mange udfordrende oversættelsesopgaver for virksomheder i mange brancher og på tværs af landegrænserne.

Vores fordel er, at vi har en stor stab af oversættere, og derfor dækker vores sprogservice dels mange forskellige sprog, og dels er vi altid parate til at tage fat på oversættelsen, når kunderne har allermest brug for det.

Foruden at kunne klare oversættelser til og fra alle sprog, har vi også statsautoriserede translatører, således at vi kan tilbyde oversættelser, hvor det er vigtigt, at oversættelsen er juridisk gyldig.
Vi tilbyder oversættelse af juridiske tekster i mange sammenhænge, fx i forbindelse med retsdokumenter og lignende.

Professionelt oversætterbureau med mere end 15 års erfaring

Gennem årene har vi serviceret en lang række virksomheder, herunder CULT, Le Creuset, ILVA,
Host Nordic, Logica, Siemens, Lund & Co Reklamebureau m.f. Flere af kunderne har også en mening om vores arbejde. 

Læs om alle fordelene ved at vælge et professionelt oversætterbureau, der har leveret oversættelser til det private og offentlige erhvervsliv i mere end 15 år.


Få et tilbud på oversættelse - send forespørgsel til dit nye oversættelsesbureau allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om, hvordan et samarbejde med Denker Media fungerer.

Din virksomhed, kommune eller organisation etc. har også mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på jeres næste oversættelser. 

Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud på oversættelse, korrekturlæsning eller tekstforfatning. Vi svarer oftest inden for 1 time og senest inden for 24 timer.

Alle fremsendte dokumenter behandles fortroligt.


Denker Media tilbyder også professionel korrekturlæsning og tekstforfatning.