• Brug for en svensk oversætter?

    Vores dygtige svenske oversættere sidder klar til at løfte din opgave – hurtigt og effektivt

    Få et godt tilbud!

Dygtig svensk oversætter kan hjælpe med oversættelse af dine tekster til svensk

Hvorfor har man egentlig brug for en svensk oversætter? Vi forstår da hinanden hen over sundet. Ja, det gør vi, men det er nu vores erfaring, at en dygtig svensk oversætter kan sikre, at de mange små sproglige finurligheder og forskelle mellem dansk og svensk også bliver forstået, når tekster skrevet i det ene land, skal anvendes i det andet.

Svensk oversættelse i Øresundsregionen

Hos Denker Media har vi i de senere år oplevet en markant stigning i behovet for oversættelse mellem dansk og svensk. Denne vækst i behovet for svenske oversættere skyldes formentlig udviklingen omkring Øresundsregionen, hvor det bliver nemmere og mere almindeligt for de to landes virksomheder at begå sig i hinandens markeder.

Dette medfører helt naturligt, at der skal oversættes tekster, brugermanualer, forretningsdokumenter, samarbejdsaftaler, hjemmesider m.v. fra henholdsvis dansk til svensk og svensk til dansk.

Er der forskel på det danske og svenske sprog?

Der er flere forskelle på dansk og svensk, end vi måske lige tænker på til daglig. Disse forskelle er dog væsentlige, særligt når vi taler om skriftlig kommunikation, og det er netop her, at en svensk oversætter bliver en vigtig ressource for virksomheder, der driver handelsvirksomhed i de to lande.

Her følger nogle eksempler på mere finurlige forskelle:

  • I Danmark spiser vi ”dessert”, mens man i Sverige afslutter måltidet med en ”efterrätt”.
  • Vi ”skynder os” i Danmark, mens man i Sverige taler om ”att rusa”, når det skal gå stærkt.
  • I Danmark slår vi ”søm” i, mens man i Sverige bruger ”spik”.

Brug for en dygtig svensk oversætter? Få et tilbud med det samme!

Hvis din virksomhed leder efter en dygtig svensk oversætter, kan vi helt sikkert hjælpe jer. Alle vores svenske oversættere er modersmålsoversættere med en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for sprog.

Få et uforpligtende tilbud på svensk oversættelse med det samme eller ring på telefon 46 94 60 50 (kun for virksomheder).

Alle fremsendte dokumenter behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand. Vi vender tilbage med et konkret tilbud hurtigst muligt.

oversaettelsesfirma

Få et fantastisk tilbud på svensk oversættelse!

 Vi kan så meget, og det koster så lidt

Se vores sprogløsninger til din virksomhed

Oversættelse

Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have oversat brochurer, magasiner, manualer eller kataloger til svensk eller andre sprog.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning på højeste niveau. Vi finder alle fejlene i din virksomheds foldere, kundeblade, kontrakter og årsrapporter.

Tekstforfatning

Væbnet med ord, poesi og indsigt sidder vores dygtige tekstforfattere klar til at hjælpe, når din virksomhed har brug for gode tekster.

Markedsføring/SoMe

Vi hjælper din virksomhed ind på nye markeder via målrettede løsninger inden for markedsføring.

Voice-over

Vi tilbyder professionelle speaks til apps, videoer, reklamefilm og filmprojekter.

Transskribering

Vi tilbyder transskribering af digitale lydoptagelser, podcasts, tv-interviews, film m.v.

Kundeudtalelser

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Se udvalgte kunder

Om Denker Media

svensk-oversaetter

Denker Media er et fremadstræbende content- og oversættelsesfirma, der tilbyder oversættelser til virksomheder, kommuner og organisationer – og vi kan oversætte alt – lige fra kataloger, brochurer, artikler, salgsbreve, nyhedsbreve til idérige SoMe-indlæg og ads til Google og Bing.

Vi har mange års erfaring som oversættelsesvirksomhed og har løst spændende opgaver for virksomheder i mange brancher og på tværs af landegrænserne.

Vi oversætter til alle sprog, herunder svensk, norsk, finsk og islandsk – og benytter udelukkende dygtige modersmålsoversættere med dokumenteret erfaring inden for det pågældende fagområde.

Læs mere om Denker Medias professionelle oversættelser til svensk.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved