• Oversættelsesfirma sparer din virksomhed for sproglige problemer

    Prøv Denker Media, som er markedets førende oversættelsespartner

    Få et godt tilbud!

Vælg et professionelt oversættelsesfirma

Dårligt nyt rejser hurtigt. Selv den mindste grammatiske eller sproglige fejl kan gøre, at din virksomhed bliver fravalgt som leverandør, når I konkurrerer på et fremmed marked.

Hvorfor skulle jeres kommende samarbejdspartnere vælge jer, hvis de kan se, at jeres konkurrenter har gjort langt mere ud af oversættelsen af deres tekster og salgsmateriale?

Derfor er det vigtigt, at du vælger et professionelt oversættelsesfirma til at varetage din virksomheds oversættelser.

Sagt med andre ord, så aflaster et oversættelsesbureau din virksomhed for sproglige problemer, mens I får lettere ved at nedbryde og afkode kulturelle barrierer.

Mange oversættelsesfirmaer at vælge imellem

I dag findes der en lang række oversættelsesfirmaer, hvorfor det måske kan være svært at finde den helt rette leverandør.

Denker Media har arbejdet som professionelt oversættelsesfirma i rigtig mange år, og det er altid med kunderne i højsædet. Vi leverer kvalitetsdygtige og fejlfrie oversættelser – og vi leverer altid til tiden.

Vores priser er rimelige, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kort sagt har vi alle de kvaliteter, som din virksomhed har brug for, når du skal samarbejde med en professionel og ambitiøs oversættelsesvirksomhed.

Oversættelsesfirma med professionelle modersmålsoversættere og translatører

Hos Denker Media har vi en stor stab af professionelle modersmåloversættere og statsautoriserede translatører. Vi kan hjælpe din virksomhed, uanset hvor stort eller småt jeres behov er, og hvilket sprog I ønsker jeres tekst oversat til. Vores oversættere kender sprogenes nuancer, og er eksperter i deres respektive sprog.

Vores oversætteres store praktiske erfaring med oversættelse gør samtidig, at de kender til vigtige kulturelle fænomener og slangudtryk, som kan virke bedre i nogle situationer. Vi foretager naturligvis ingen rettelser uden jeres samtykke.

Få et tilbud på oversættelse fra jeres nye oversættelsesfirma

Vi hjælper din virksomhed med professionel oversættelse til et eller flere sprog, for eksempel engelsk, tysk og fransk.

Få et godt tilbud på din næste oversættelsesopgave. Vi svarer inden for kort tid.
Fremsendte tekster og dokumenter behandles fortroligt.

oversaettelsesfirma

Få et tilbud på oversættelse!

Sprogløsninger

Oversættelse

Denker Media har mere end 2000 sprogeksperter, der hver især er specialister inden for deres fagområde. Vi håndplukker den bedste oversætter, når dit firma skal have oversat brochurer, manualer, brugervejledninger eller juridiske dokumenter.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er prikken over i’et, når din virksomheds tekster skal løftes op på et højere niveau. Vi tilbyder korrekturlæsning og gennemgår jeres foldere, kundeblade og årsrapporter for sproglige fejl.

Tekstforfatning

Denker Media har samlet de bedste tekstforfattere på et sted. Væbnet med ord, poesi og indsigt sidder vores dygtige tekstforfattere klar til at hjælpe, når dit firma har brug for salgsmindede tekster.

Markedsføring/SoMe

Bliv mere synlig gennem Google Ads, LinkedIn og Facebook. Vi hjælper din virksomhed ind på nye markeder via målrettede løsninger inden for markedsføring.

Voice-over

Vi tilbyder professionelle speaks til apps, reklamefilm og filmprojekter. Denker Media har et globalt netværk af voice-over-specialister, der indtaler på deres modersmål.

Transskribering

Få lyd- og videofiler transskriberet til din virksomheds professionelle projekter. Denker Media tilbyder transskribering af digitale lydoptagelser, konferencer, podcasts, tv-interviews, film m.v.

Kundeudtalelser

“Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder. Vi er glade for at have fundet Denker Media.”

“Vi lægger vægt på korrekt oversættelse samt hurtig returnering af de færdige dokumenter til aftalte deadlines.
Denker Media har vist sig være den perfekte leverandør, der leverer et professionelt arbejde hver gang.”

“Efter forgæves at have kontaktet diverse oversættelsesbureauer fandt vi Denker Media. Med deres hurtige reaktion afleverede de opgaven før den dato, de havde lovet. Det er fantastisk, når man har en kort deadline!”

“Vi har i forbindelse med oversættelse fra hollandsk til dansk oplevet en hurtig, kvalificeret og effektiv service fra
Denker Media.”

”Vi har flere gange benyttet os af Denker Media til oversættelser og oplever hver gang stor imødekommenhed og et meget højt serviceniveau.”

Udvalgte kunder

Om Denker Media

oversaettelsesfirma

Denker Media er et kompetent oversættelsesfirma, der oversætter brochurer, kataloger, manualer, årsrapporter og juridiske kontrakter til engelsk, tysk, fransk, spansk samt alle nordiske sprog.

Vores oversættelsesvirksomhed håndterer også alle asiatiske sprog, bl.a. koreansk, thai, tagalog, urdu, punjabi, hindi, japansk og naturligvis kinesisk.

Gennemsnitlig svartid
Tilfredse kunder
Konkurrencedygtig pris

Få et uforpligtende tilbud!

Følg os!

   Denker Media © All Rights Reserved